De juiste verzorgtips voor jouw sieraden.

Waar zijn de sieraden van gemaakt?
Alle sieraden zijn gemaakt in sterling zilver, 18 kt vermeil of 14 kt goud. Elk stuk is handgemaakt en ontworpen in mijn atelier te Geleen, Nederland.

Wat is de beste zorg voor mijn sieraden?
De beste verzorging voor de sieraden is om deze af te doen voor het slapen, zwemmen, baden en sporten en vermijd waar mogelijk onnodige blootstelling aan hitte en vocht.

Sterling zilver:
Sterling zilver heeft de eigenschap om na verloop van tijd donkerder te worden. Maar geen zorgen, doordat de sieraden van LAURE ELISE gerodineerd zijn, behoudt het zijn mooie diep witzilveren glans.

Goud verguld:
Vergulden is een proces waarbij een dunne laag (micron) goud op het oppervlak van een ander materiaal wordt geplaatst. Omdat het een dun laagje goud is, kan dit na verloop van tijd slijten door contact met de huid, cosmetica, parfum, zee en chloorwater of zelfs de PH-waarde van je huid.

Goud:
Op lange termijn kunnen gouden sieraden er wat dof uit komen te zien. Goud heeft de eigenschap om minder snel aangetast te worden dan bijvoorbeeld zilveren of vergulden sieraden.

Hoe bewaar ik mijn sieraden?
Je kan de sieraden het best bewaren in het meegeleverde doosje of zakje. Aangeraden wordt om dit op te bergen in droge omgeving, dus niet in de badkamer of andere vochtige ruimtes. 

Hoe kan ik mijn sieraden schoonmaken?
Gebruik af en toe een zachte schone poetsdoek om je sieraden die zwart of vies zijn geworden op te poetsen. Zo hebben ze binnen no time hun sprankelende glans terug. Daarnaast kan je vuil in de steentjes of groeven voorzichtig schoonmaken met een oude tandenborstel en wat afwasmiddel onder een lauwwarme kraan.

Search